relining i uddevalla. bilden visar uddevalla bron

Relining i Uddevalla

Behöver ni utföra en avloppsrenovering?
Vi utför relining i Uddevalla och närliggande områden.
Kontakta oss för att boka konsultation!

Relining, kanaltätning och rörinspektion i Uddevalla

Vi är specialister på avloppsrenovering och erbjuder relining i Uddevalla med vår expertis inriktad på den beprövade och effektiva strumpmetoden. Med över ett decennium av branscherfarenhet är Relined dedikerade till att leverera högkvalitativa och skräddarsydda lösningar för våra kunders avloppsbehov.

Vår verksamhet präglas av en stark fokus på kvalitet, och vi genomför endast arbete som vi kan ge en pålitlig garanti för. Medan våra tjänster kanske inte alltid är de billigaste på kort sikt, strävar vi efter att erbjuda långsiktiga besparingar genom att säkerställa en hållbar och effektiv avloppsinfrastruktur.

Med mer än 10 års erfarenhet kan du lita på vår kompetens och dedikation till att lösa dina avloppsproblem.

Vill du utföra relining i Uddevalla? Låt Relined hjälpa dig och ge dig tryggheten att du har valt en pålitlig och professionell partner för din avloppsrenovering.


Tre orsaker till att välja relining

Boendevänligt och tidsbesparande
Relining är definitivt mer skonsam mot de boende under arbetet. Jämfört med det traditionella sättet att byta avloppsstammar tar det inte bara mindre tid att genomföra, vilket innebär mindre besvär för alla inblandade, utan det är också mindre störande. Ingen behöver oroa sig för omfattande rivnings- och renoveringsarbeten som följer med ett traditionellt stambyte.

Beprövad teknik
Relining har nu bevisats vara en pålitlig metod för avloppsrenovering. Det är dock viktigt att notera att det är avgörande att inte ta genvägar. Att välja godkända system och att arbeta med pålitliga entreprenörer och leverantörer är nödvändigt för att säkerställa att reliningsystemet förblir intakt och fungerande under lång tid. Detta är kritiskt för att bibehålla ett optimalt rörsystem i fastigheten på lång sikt.

Kostnadseffektivitet
En av de mest lockande aspekterna av relining är dess betydligt lägre kostnad jämfört med ett traditionellt stambyte. Att inte behöva riva upp och renovera alla badrum innebär en betydande kostnadsbesparing. Relining är helt enkelt ett mycket mer kostnadseffektivt alternativ för fastighetsägare som söker en hållbar och prisvärd lösning för sina avloppsproblem.


Vårt kontor i Uddevalla

Relined Rörinfodring Sverige AB har sitt säte i Uddevalla. Vi har även etablerat en filial i staden för att kunna erbjuda våra tjänster i närområdet.

Kontaktpersoner

Mikael Lehner

Mikael Lehner

Verkställande direktör


mikael.lehner@relined.se


Primära verksamhetsområden
runtomkring Uddevalla

Uddevallamed omnejd
Lysekilmed omnejd
Grebbestadmed omnejd
Tanumshedemed omnejd
Fjällbackamed omnejd
Hamburgsundmed omnejd
Munkedalmed omnejd
Strömstadmed omnejd
Ljungskilemed omnejd
Stenungsundmed omnejd

Våra tjänster

Inspektion

Våra undersökningsmetoder ger tydliga och exakta insikter om skicket för era avloppsrör.

Relining

Genom relining skapar vi nya avloppsrör inuti era befintliga vilket ökar livslängden med cirka 50 år

Underhållsspolning

Det är viktigt att underhålla sitt avloppssystem för att undvika problem. Därför hjälper vi er med regelbunden rengöring.

Kanaltätning

Vi erbjuder tätning av era ventilationskanaler vilket hjälper er att optimera ert ventilationssystem samtidigt som ni sparar pengar.

Ta kontakt

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Lär dig mer

Vad är relining?

Ge dina avloppssystem nytt liv med relining – En innovativ metod för hållbar avloppsrenovering.

Vad är kanaltätning?

Säkra ventilationen med kanaltätning – Förebygg läckage och skador.