Relining i Göteborg

Behöver ni utföra en avloppsrenovering?
Vi utför relining i Göteborg och närliggande områden.
Kontakta oss för att boka konsultation!

Relining, kanaltätning och rörinspektion i Göteborg

Vi är experter på avloppsrenovering och erbjuder relining i Göteborg med omnejd med vår specialisering inom den pålitliga och effektiva strumpmetoden. Med över tio års branscherfarenhet är Relined dedikerade till att leverera skräddarsydda och högkvalitativa lösningar för våra kunders avloppsbehov.

Vår verksamhet kännetecknas av en stark inriktning på kvalitet, och vi utför endast arbete som vi kan ge en pålitlig garanti för. Även om våra tjänster kanske inte alltid är de mest prisvärda på kort sikt, strävar vi efter att erbjuda långsiktiga besparingar genom att säkerställa en hållbar och effektiv avloppsinfrastruktur.

Med över ett decennium av erfarenhet kan du lita på vår expertis och hängivenhet för att lösa dina avloppsproblem.

Behöver du utföra relining i Göteborg med omnejd? Låt Relined vara din pålitliga och professionella partner för avloppsrenovering och ge dig tryggheten att du har valt rätt.


Tre orsaker till att välja relining

Boendevänligt och tidsbesparande
Relining är definitivt mer skonsam mot de boende under arbetet. Jämfört med det traditionella sättet att byta avloppsstammar tar det inte bara mindre tid att genomföra, vilket innebär mindre besvär för alla inblandade, utan det är också mindre störande. Ingen behöver oroa sig för omfattande rivnings- och renoveringsarbeten som följer med ett traditionellt stambyte.

Beprövad teknik
Relining har nu bevisats vara en pålitlig metod för avloppsrenovering. Det är dock viktigt att notera att det är avgörande att inte ta genvägar. Att välja godkända system och att arbeta med pålitliga entreprenörer och leverantörer är nödvändigt för att säkerställa att reliningsystemet förblir intakt och fungerande under lång tid. Detta är kritiskt för att bibehålla ett optimalt rörsystem i fastigheten på lång sikt.

Kostnadseffektivitet
En av de mest lockande aspekterna av relining är dess betydligt lägre kostnad jämfört med ett traditionellt stambyte. Att inte behöva riva upp och renovera alla badrum innebär en betydande kostnadsbesparing. Relining är helt enkelt ett mycket mer kostnadseffektivt alternativ för fastighetsägare som söker en hållbar och prisvärd lösning för sina avloppsproblem.


Vårt kontor i Kungsbacka

Vårt huvudkontor ligger i Kungsbacka. Härifrån samt från Göteborg utgår majoriteten av våra reliningstekniker och projektledare.

Kontaktpersoner

Mikael Lehner

Mikael Lehner

Verkställande direktör


mikael.lehner@relined.se


Primära verksamhetsområden
runtomkring Göteborg

Göteborgmed omnejd
Kungsbackamed omnejd
Varbergmed omnejd
Härrydamed omnejd
Mölndalmed omnejd
Kungälvmed omnejd
Marstrandmed omnejd
Lerummed omnejd
Partillemed omnejd

Våra tjänster

Inspektion

Våra undersökningsmetoder ger tydliga och exakta insikter om skicket för era avloppsrör.

Relining

Genom relining skapar vi nya avloppsrör inuti era befintliga vilket ökar livslängden med cirka 50 år

Underhållsspolning

Det är viktigt att underhålla sitt avloppssystem för att undvika problem. Därför hjälper vi er med regelbunden rengöring.

Kanaltätning

Vi erbjuder tätning av era ventilationskanaler vilket hjälper er att optimera ert ventilationssystem samtidigt som ni sparar pengar.

Ta kontakt

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Lär dig mer

Vad är relining?

Ge dina avloppssystem nytt liv med relining – En innovativ metod för hållbar avloppsrenovering.

Vad är kanaltätning?

Säkra ventilationen med kanaltätning – Förebygg läckage och skador.